Fothia Zapad– lead dvorana za penjanje

Penjanje za djecu

ŠKOLA PENJANJA ZA DJECU

Škola penjanja za djecu se održava po sistemu redovitih treninga 2 puta tjedno. Trajanje jednog treninga je 60-90 min (ovisno o uzrastu).

Ova škola je prigodna za svu djecu i mlade od 5. do 18.godina starosti. Voditelji zadaju zadatke raznih težina na stijeni (ovisno o uzrastu) koje polaznici pokušavaju popest, te kroz njih napreduju.

Treninzi započinju zagrijavanjem, zatim se glavni dio treninga održava na stijeni, a na kraju se provode vježbe bazične snage (ovisno o uzrastu) + istezanje. Radi se u malim grupama do maksimalno 6 polaznika po terminu. Osim očigledno fizičkog karaktera penjanje se dosta svodi na rješavanje problema, tj. kako svladati neki dio stijene, stoga naše polaznike učimo da primjenjuju pozitivan mentalni stav i ustrajnost, a bez obzira na to što je penjanje individualan sport, nove penjače učimo timskom radu, te međusobnoj podršci.

Za više informacija pošalji te nam upit na fothia(at)gmail.com, ako vas interesiraju treninzi na lokaciji Fothia Velesajam, ili na fothia.zapad(at)gmail.com, ako vas interesiraju treninzi na lokaciji Fothia Zapad (Škorpikova ulica).

penjanje from tamara cesarec on Vimeo.