Fothia velesajam – boulder dvorana za penjanje

Škola penjanja

ŠKOLA PENJANJA ZA ODRASLE

Na umjetnj stijeni “Fothia Velesajam” održava se uvod u tehnike sportskog penjanja i boulderinga to jest škola penjanja u kojoj ćete naučiti kako se pravilno kretati po stijeni. Tečaj se provodi cijelu godinu.

Uvod je sadržan u 4 dolaska po sat i pol  na kojima  se radite tehnike penjanja na raznovrsnim boulder problemima. Radi se penjanje na bok, frontalno penjanje, “drop knee”, upoznavanje s raznim pozicijama u kojima mogu biti noge i stopala na “stopinkama”, spoznaja raznovrsnosti hvatova (”grifova”) i mogućnosti koje oni pružaju u pokretu.

Ovaj uvod nadopuniti će vašu “bazu podataka” potrebnu kako biste rekreativno i samostalno mogli trenirati u dvorani, a u isto vrijeme je i prvi korak prije pristupanja naprednijim tečajevima penjanja.

Za sve dodatne informacije oko uvoda u sportsko penjanje i bouldering obratite nam se na Info pultu, Zagrebački velesajam, 25. paviljon (unutar “Turbo limač” badminton centra) Penjačka stijena “Fothia Velesajam” ili nam postavite upit na fothia(at)gmail.com.

Škola se održava cijelu godinu! Javite se!